Atiba Hutchinson kan rentree bij PSV maken

Door een schorsing van Stanislav Manolev lonkt zondag een rentree in de basis voor PSV’er Atiba Hutchinson. De middenvelder kan ook als rechtsback uit de voeten en is weer fit.

Hutchinson fungeerde vorig seizoen ook al als noodverband bij afwezigheid van Manolev. Dit seizoen kwam hij nauwelijks in actie door een knieblessure, waarvan hij inmiddels is hersteld. Begin januari zette hij weer zijn eerste stappen op het Eindhovense trainingsveld.

Een andere optie voor Fred Rutten is het doorschuiven van Timothy Derijck naar de rechterkant, schrijft het Eindhovens Dagblad. Daardoor zou Wilfred Bouma in het hart van de verdediging komen te spelen. Waarschijnlijk is dat echter niet, aangezien Rutten normaal gesproken niet tornt aan het hart van de defensie.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer