‘Robben moet uit de basis van Bayern’

Voormalig Bayern München-speler Mario Basler haalt flink uit naar Arjen Robben. Volgens hem moet Robben per direct uit de basis verdwijnen.

Na het gelijkspel tegen Hamburger SV is het overduidelijk voor Basler, Bayern is beter af zonder Robben in de basis.

Toen Arjen Robben geblesseerd was voor de winterstop, presteerde het team uitzonderlijk beter. Volgens Basler doet Robben ‘altijd hetzelfde’, namelijk de bal krijgen, naar binnen snijden en dan schieten op de doelman of de bal verliezen. En als hij dan de bal verliest zal hij niet mee terugverdedigen. Het maakt niet uit dat Robben een goede voetbalster is, Bayern moet aan de titel gaan denken, anders lopen zij deze mis.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer