‘Dinamo Moskou meldt zich voor Ola Toivonen’

Dinamo Moskou hoopt spoedig zaken te doen met PSV in verband met een overstap van Ola Toivonen naar Rusland. De zaakwaarnemer van de aanvaller zou al contact hebben gehad met de mogelijke nieuwe werkgever van zijn pupil, meldt Life Sports.

“Toivonen is bij veel grote clubs in beeld. Ik heb inderdaad contact gehad met een Russische club. De leiding van PSV wil graag door met Ola. Om hen te overtuigen moet er een fors bedrag op tafel komen”, aldus Martin Dahlintegenover de Russische internetsite.

De berichtgeving spreekt over een transfersom van ongeveer acht miljoen euro voor de Zweedse aanvoerder van PSV. In 2009 maakte Toivonen voor een bedrag van vier miljoen euro de overstap van Malmö FF naar Eindhoven.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer