Strootman baalt van opstootje tussen Mertens en Lens

Jeremain Lens en Dries Mertens vonden elkaar zondagmiddag in een klein opstootje. “Soms moet je gewoon een keer je mond houden”, reageert ploeggenoot Kevin Strootman.

Halverwege de tweede helft van het duel met Heracles Almelo (1-1) kregen Lens en Mertens het met elkaar aan de stok toen er verwijten kwamen over de keuzes die werden gemaakt. De één ging voor eigen kans, de ander voelde zich overgeslagen.

Volgens Strootman is PSV niet gebaat bij dergelijke conflicten. “Iedereen wil een goaltje maken bij ons”, zegt hij in De Telegraaf. “Soms moet je gewoon een keer je mond houden. Een speler kan zelf schieten als hij dat wil, hij moet gewoon de beste beslissing nemen in zijn ogen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer