PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV toont interesse in Jarchinio Antonia

Jarchinio Antonia heeft zich in de belangstelling gespeeld van een vijftal clubs. PSV is één van de clubs die de interesse in de 21-jarige vleugelspits van Go Ahead Eagles kenbaar heeft gemaakt, zegt Marc Overmars, commissaris van de Jupiler League-club.

Ook FC Groningen en SC Heerenveen volgen de aanvaller, die in de jeugdopleiding van Ajax afviel. “Ik weet dat hij hoog op de lijstjes staat bij de Eredivisieclubs uit het Noorden, maar ook PSV volgt hem”, aldus Overmars in Voetbal International. “Uit het buitenland is eveneens belangstelling”, vervolgt de voormalig buitenspeler, “een club uit de Premier League en één uit de Championship zaten al eens in De Adelaarshorst voor hem.”

Overmars beveelt Antonia aan bij elke club uit de Eredivisie. “Snelle, doelgerichte buitenspelers die een man uit kunnen spelen zijn schaars. Antonia is voor elke Eredivisieclub een versterking”, meent hij.

Go Ahead Eagles is gebaat bij een verkoop van Antonia, omdat de rappe aanvaller nog slechts anderhalf jaar onder contract staat in Deventer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.