PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jertro Willems in belangstelling van Manchester United’

PSV-verdediger Jetro Willems staat in de belangstelling van een Engelse grootmacht. Volgens The Daily Mail staat de pas zeventienjarige linksback hoog op het verlanglijstje van de Engelse titelkandidaat. United wil de achterhoede versterken, aangezien er vele blessures zijn.

Manchester United heeft dit hele seizoen al last van blessures die vooral de verdediging teisteren. Vidic, Ferdinand en Jones hebben dit seizoen al te maken gehad met vervelende blessures. United wil daarom graag de verdediging versterken.

Willems zou daarvoor een eventuele kandidaat zijn, hij is echter niet de enige die op het lijstje staat bij The Red Devils, ook Diacko Fofana (Olympique Nice) en Nathaniel Clyne (Crystal Palace) zouden zich op de belangstelling van de Engelse titelkandidaat kunnen verheugen.

PSV haalde de toen vijftienjarige Willems vorige zomer op bij Sparta Rotterdam. Dankzij de blessures van eerste en tweede keus Erik Pieters en Abel Tamata kreeg Willems al snel een kans in de hoofdmacht van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.