PSV en Funso Ojo nog niet van elkaar af

PSV en Funso Ojo zijn nog niet van elkaar af. De Eindhovense club was bereid om het contract van de Belgische middenvelder te ontbinden, maar niet onder de voorwaarden die Ojo eiste. Hij wilde namelijk enkele maanden salaris mee krijgen.

Dat was PSV te gortig, zegt technisch manager Marcel Brands in AD Sportwereld. “We wilden best meedenken met Funso, als dat hem zou helpen om snel een nieuwe club te vinden. Maar geld mee geven, nee”, aldus de beleidsmaker. Omdat beide partijen er niet uit gekomen zijn, moet Ojo het seizoen afmaken in Eindhoven.

Het contract van Ojo (20) bij PSV loopt in de zomer af. De middenvelder begon het seizoen als basisspeler, maar komt de laatste maanden niet meer aan spelen toe.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer