PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil Labyad niet transfervrij laten vertrekken

Zakaria Labyad zal niet zonder slag of stoot vertrekken bij PSV. De jongeling staat nadrukkelijk in de belangstelling van Sporting Portugal en zou zelfs al persoonlijk rond zijn. Echter is een optie in het aflopende contract een probleem.

In het aflopende contract zou een optie staan om met twee jaar te verlengen. Volgens Labyad is dit echter niet het geval en hij heeft PSV per brief laten weten uit te gaan van een transfervrije status komende zomer. Hier gaan de Eindhovenaren niet mee akkoord en bij geen akkoord zal PSV de optie gewoon gaan lichten. “En dan zal Zakaria naar de rechter moeten stappen om zijn contract aan te vechten”, zegt technisch manager Marcel Brands tegen Voetbal International.

“Ik hoop echt dat het niet zo ver komt, want dat zou echt zonde zijn. Wij hopen nog steeds dat Zakaria beseft dat hij alle bonussen heeft genoten en dat hij een mogelijkheid had om het lichten van de optie te blokkeren. Als hij na 34 duels had gezegd niet meer te willen spelen, dan hadden wij geen poot gehad om op te staan. Op het moment dat hij zijn 35ste duel speelde echter wel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.