PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dries Mertens in belangstelling van Bayern Munchen

Bayern München heeft zijn zinnen gezet op PSV-aanvaller Dries Mertens. Volgens Voetbal International heeft de Belg inmiddels inlichtingen ingewonnen bij landgenoot Timmy Simons, die in de Duitse Bundesliga uitkomt voor 1. FC Nürnberg.

“Dries wilde mijn mening weten over Bayern München en vroeg me hoe het is om in de Bundesliga te spelen,” aldus Simons. “Ik heb hem verteld dat de Bundesliga een prachtige competitie is. Ik denk zeker dat hij de kwaliteiten heeft om de stap naar Bayern te maken.”

Aanvankelijk had Bayern interesse in Marco Reus, maar de Duitser gaf de voorkeur aan Borussia Dortmund. Het Bayern van Arjen Robben wil nu Mertens inlijven. De 24-jarige Belg verruilde FC Utrecht afgelopen zomer voor PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.