PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Patrick van Aanholt had op minuten gerekend tegen PSV

Vitesse-speler Patrick van Aanholt had verwacht dat hij vrijdag zou spelen tegen PSV (3-1). “Teleurstellend, maar ik moet er mee leren omgaan”, meldde de huurling van Chelsea zaterdag in gesprek met Omroep Gelderland. Van Aanholt had ook verwacht dat hij in Eindhoven in de basis zou starten.

“Op de training stond ik wel in het basiselftal. De trainer heeft me voor de wedstrijd uitleg gegeven. Het was lastig zei hij. Hij had er lang over nagedacht. Nee, ik ben gewoon topfit. Bij de beloften heb ik vorige week al negentig minuten gespeeld.”

Verder bevalt het de 21-jarige verdediger wel bij Vitas. “Vitesse heeft een aardige jonge groep waarmee je ook veel kan lachen. Het team is goed op elkaar ingespeeld. Hopelijk speel ik dinsdag voor de beker tegen Heerenveen wat langer”, aldus de mandekker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.