PSV in gesprek met jonge IJslander

Naar alle waarschijnlijkheid kan PSV een nieuwe speler aan de jeugdopleiding toevoegen. De IJslander Hjortur Hermansson kreeg een proefperiode in de winterstop in Eindhoven. In de tijd, die de centrale verdediger kreeg, heeft hij genoeg indruk gemaakt op de technische staf om een contract in de wacht te slepen.

Momenteel zijn beide partijen met elkaar in gesprek over een contract en de toekomst van de speler bij de club. De zestienjarige speler, die volgende week zeventien kaarsjes uit mag blazen, speelt momenteel nog bij Fylkir Reykjavik in zijn vaderland. Als alles goed komt, zal hij transfervrij overkomen.

Wanneer alles achter de rug is, zal Hermansson nog niet gelijk bij de A-selectie van trainer Fred Rutten gehaald worden. Zijn eerste seizoen zal de talentvolle mandekker in het belofteteam van de Noord-Brabanders afwerken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.