PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-er Van der Hurk toch niet naar FC Den Bosch

Anthony van den Hurk speelt ook de rest van het seizoen in het PSV-shirt. In overleg met de club heeft de achttienjarige aanvaller uit de A-junioren besloten in Eindhoven te blijven.

Onder meer FC Den Bosch toonde interesse voor het talent, maar beide clubs kwamen niet tot overeenstemming. Van den Hurk blijft dan ook bij PSV. Volgens zijn zaakwaarnemer ziet hij ondanks hevige concurrentie perspectief, meldt het Eindhovens Dagblad.

Bij de A-selectie heeft Van den Hurk concurrentie van Tim Matavz, Jan Vennegoor of Hesselink en eventueel Jeremain Lens. In het beloftenteam is Jürgen Locadia overtuigend bezig. Bovendien is de Uruguayaan Ruben Betancourt daar gestald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.