PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oud-PSV’er clubloos vanwege homofobische opmerking

Michael Ball is clubloos. Leicester, de huidige nummer dertien van de Championship, heeft de 32-jarige verdediger ontslagen na een beledigende opmerking.

De oud-verdediger van Everton, Glasgow Rangers, PSV en Manchester City raakte enige tijd geleden in opspraak na een homofobische uitspraak aan het adres van acteur Antony Cotton van de Britse televisieserie Coronation Street. De Engelse voetbalbond FA bestrafte hem daarvoor met een boete van zesduizend pond, omgerekend zo’n zevenduizend euro.

De Engelsman kwam sinds zijn overgang van afgelopen zomer slechts drie keer in actie voor de ploeg van manager Nigel Pearson. De eenvoudig international, die over een contract tot komende zomer beschikte, deed enkel mee in de League Cup. Ball stond tussen 2005 en 2007 onder contract bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.