Fred Rutten haalt stagiair bij de A-selectie

Imad Najah is door hoofdcoach Fred Rutten als stagiair toegevoegd aan het eerste elftal van PSV. Dit meldt het Eindhovens Dagblad zaterdag. De twintigjarige jeugdinternational van Marokko wordt daardoor niet meer verhuurd.

Onder meer FC Eindhoven had belangstelling om Najah tijdelijk over te nemen. De verdediger, die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan, komt dit seizoen officieel uit voor Jong PSV. Hij speelt al jaren in de jeugdopleiding en heeft een contract tot medio 2013.

Tot een optreden in het eerste elftal kwam het tijdens een officiële wedstrijd nog niet, maar Najah traint al wel af en toe mee met het eerste. Najah was ook mee op trainingskamp naar het Spaanse La Manga. De andere stagiair binnen de selectie is Memphis Depay.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.