‘PSV verliest strijd om ‘Zanka’ van Southampton’

PSV had goede hoop om de transfer van Mathias ‘Zanka’ Jørgensen nog deze maand af te ronden. De Deense verdediger van FC Kopenhagen lijkt nu echter voor een avontuur in Engeland te kiezen, waar Southampton op de loer ligt.

Volgens het Deense Tipsbladet is de transfer van Jørgensen naar de Engelse eerstedivisionist al zo goed als rond. Reden voor de opmerkelijke transfer is het feit dat Southampton wel bereid zou zijn om een transfersom te betalen voor de verdediger. PSV wilde Jørgensen transfervrij naar Eindhoven halen.

Mocht de transfer van Jørgensen daadwerkelijk in het water vallen voor PSV, is dat een flinke aderlating voor de Eindhovenaren. De clubleiding had de Deen namelijk al eens op bezoek en zou daar volgens diverse media al een mondeling akkoord hebben bereikt.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer