PSV wil Tyton na dit seizoen definitief overnemen van Roda JC

PSV is tevreden over de ontwikkeling van doelman Przemyslaw Tyton, die dit seizoen wordt gehuurd van Roda JC Kerkrade. De club uit Eindhoven heeft echter al laten weten dat ze hem na dit seizoen definitief gaan inlijven.

“Wij hebben Roda JC laten weten dat we hen niet in de problemen gaan brengen. We gaan de optie op Tyton lichten”, zo vertelde Marcel Brands, technisch directeur bij PSV, aan Voetbal International. Vooralsnog moet de Pool het met een reserverol doen bij PSV, omdat Andreas Isaksson de voorkeur krijgt.

Tyton wordt aankomend seizoen naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe eerste doelman. PSV heeft namelijk al laten weten dat het niet verder gaat met Isaksson. Ook Khaild Sinouh en de verhuurde Jeroen Zoet zijn nog een mogelijkheid.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer