PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Philip Cocu in beeld bij Heerenveen als nieuwe trainer’

Philip Cocu zou wel eens de nieuwe trainer van sc Heerenveen kunnen worden. Foppe de Haan, werkzaam bij de Friezen, liet doorschemeren dat Cocu een van de gegadigden is om Ron Jans op te volgen.

Eerder werd al bekend dat ook Gertjan Verbeek en Alex Pastoor op het lijstje zouden staan. Dat Pastoor op de lijst staat, bevestigde De Haan tegenover Omrop Fryslân. “Pastoor stond inderdaad ook op het lijstje, maar daar stonden nog vier of vijf anderen op.” Op de vraag of Cocu ook op het lijstje stond, antwoordde De Haan lachend: “Dat zou kunnen.”

Heerenveen moet op zoek naar een nieuwe trainer, doordat het contract van Jans niet verlengd wordt. Ondanks dat de bespeler van het Abe Lenstra Stadion geen onaardig seizoen doormaakt, gaan Jans en sc Heerenveen toch uit elkaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.