PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Willy van der Kuijlen langer door als scout bij PSV

Willy van der Kuijlen blijft ook de komende twee jaar actief als scout bij PSV. Het 65-jarige clubicoon heeft verder de garantie gekregen dat zolang Tiny Sanders of Marcel Brands zitting hebben in de directie van de Eindhovenaren, Van der Kuijlen altijd aan PSV verbonden zal blijven. Dit meldt het Eindhovens Dagblad op maandag.

Van der Kuijlen is in zijn nopjes met de nieuwe verbintenis. “Ik ben blij dat ik voor de club actief blijf en dat er een toezegging ligt.” Het nieuwe contract van de Helmonder gaat vermoedelijk eind januari in en loopt tot begin 2014.

Van der Kuijlen liet in zijn onlangs verschenen biografie doorschemeren graag aan te willen blijven als scout. Daar heeft PSV nu gehoor aan gegeven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.