‘PSV wil Mathias Jørgensen snel vastleggen’

PSV wil deze maand de komst van Mathias Jørgensen. De Deense verdediger, voetballend onder de naam Zanka, komt later deze maand naar Eindhoven voor een medische keuring en de afrondende gesprekken, meldt Voetbal International.

Jørgensen maakt waarschijnlijk komende zomer de overstap van FC Kopenhagen naar PSV. De 21-jarige verdediger heeft al een mondeling akkoord over de voorwaarden in zijn contract.

Jørgensen is herstellende van een kruisbandblessure. PSV wilde de Deen afgelopen zomer al contracteren, maar toen werkte FC Kopenhagen niet mee. Jørgensen is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Deense topclubs en speelde daarin 81 wedstrijden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer