PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dzsudzsák: ‘Russische competie veel beter dan Eredivisie’

Balasz Dzsudzsák is niet onder de indruk van de Nederlandse Eredivisie. De oud-speler van PSV vindt de competitie slechts een springplank voor jonge talenten op weg naar de Europese top. De Hongaarse buitenspeler maakte deze winter de overstap van Anzhi Makhachkala naar Dinamo Moskou.

“De Russische Premier League is veel beter dan de Eredivisie. Daar spelen slechts jonge talenten die zichzelf willen verbeteren. In Rusland zijn de speler gearriveerd en ervaren”, aldus de Hongaar op de site van de nationale Hongaarse voetbalbond.

De buitenspeler mocht vertrekken bij de opkomende voetbalmacht Anzhi, maar ziet zijn transfer niet als een achteruitgang. In tegendeel zelfs. “We moeten vechten voor de tweede plaats. Omdat we dan Champions League kunnen spelen. Dat is de reden dat ik voor Dynamo heb gekozen.” Het rijke Anzhi maakt nog slechts kans op deelname aan de Europa League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.