PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oud-PSV’er Alex verkast naar QPR’

Chelsea en Queens Park Rangers hebben een akkoord bereikt over een transfer van Alex. De voormalig PSV’er wil wegens een gebrek aan speeltijd vertrekken bij The Blues en QPR ziet in de Braziliaan de ideale persoon om de achterhoede te komen versterken.

Sky Sports weet te melden dat QPR vrijdagavond met een verbeterd bod kwam dat door Chelsea is geaccepteerd. Het is onbekend om wat voor geldbedrag het gaat. The Hoops kunnen nu met de Braziliaan om de tafel om te onderhandelen over een contract.

De 29-jarige Alex is op een zijspoor beland bij Chelsea, dat hem in 2007 overnam van PSV. De Londense club accepteerde vorige maand een transferverzoek van de mandekker, maar wees eerder een bod van QPR nog van de hand.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.