Fred Rutten gunt Reis het succes

Jonathan Reis maakte bij zijn rentree op het veld twee doelpunten voor Vitesse, zijn nieuwe club. Fred Rutten was bij PSV trainer van de Braziliaan, hij baalt nog altijd dat de aanvaller weg is.

Rutten had Reis nog graag bij de selectie gehad. “In deze groep zit een aantal bandietjes”, zegt de trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Geen voetballers die je peper in de komt moet stoppen, maar jongens die de grenzen van het toelaatbare opzoeken. Prachtig, het geeft mij weerstand. Daarom vond ik het project rond Jonathan Reis ook zo mooi.”

Woensdag scoorde Reis tweemaal tegen AEL Limassol. “Ik vind het geweldig voor hem. Onze medische staf had grote twijfels over zijn fysieke gesteldheid, dat neem ik voor kennisgeving aan. Ik heb minder verstand van die zaken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.