PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ibrahim Afellay gaat een rol spelen op het EK’

Ibrahim Afellay begint in Barcelona aan de laatste fase van het herstel van zijn zware knieblessure. Khalid Boulahrouz rekent erop dat zijn maatje het EK haalt.

“Ik zie absoluut nog een rol op het EK weggelegd voor Ibrahim”, zegt Boulahrouz in De Telegraaf. “Ik spreek hem niet dagelijks, maar heb er alle vertrouwen in dat hij op tijd fit is en voor ons van waarde kan zijn komende zomer.”

De 25-jarige Afellay raakte in september van het afgelopen jaar zwaar geblesseerd tijdens een training van Barcelona. Volgens de medische staf van de club herstelt Ibi op schema. Mogelijk kan hij in april zijn rentree maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.