PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Alex ‘De Tank’ wil niet meer in Engeland voetballen

Chelsea hield al zijn overgang naar Queens Park Rangers tegen. Maar The Blues kunnen beter elders rondkijken voor een nieuwe club voor Alex. “Ik wil niet meer in Engeland voetballen.”

De centrale verdediger van de Londense club mag, of beter gezegd moet, vertrekken bij Chelsea. Queens Park Rangers deed deze week een bod van 3,5 miljoen euro op de 29-jarige centrale verdediger. Een bod dat als belachelijk laag werd benoemd en hard werd weggelachen op Stamford Bridge.

Maar de oud-speler van PSV staat ook in de uitdrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain. Technisch directeur Leonardo is daar aan het proberen diverse Braziliaanse toppers naar de club te halen. Maar Alex zou hebben gezegd dat hij terug wil keren naar Brazilië. Trainer Luiz Felipe Scolari wil hem graag naar SE Palmeiras halen.

Manager André Villas-Boas maakt het niet uit. “We respecteren zijn vertrek. De markt is open. We zullen naar alle aanbiedingen luisteren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.