‘PSV in gesprek met Bouma, maar wacht met Van Bommel’

PSV is in zoverre tevreden over Wilfred Bouma dat ze met de verdediger om de tafel willen te gaan om te praten over een langere verbintenis. De 33-jarige verdediger is in het bezit van een aflopend contract, maar de Eindhovenaren willen graag langer met hem door.

Na een Engels avontuur bij Aston Villa keerde hij in de zomer van 2010 terug bij PSV. Hij tekende destijds een tweejarig contract bij de Eindhovenaren, maar deze loopt komende zomer af. Technisch directeur Marcel Brandts laat vanuit het trainingskamp in Spanje weten dat Bouma op contractverlenging kan rekenen.

“We gaan zeker met Fred om tafel, dat is nog niet gebeurd. Hij maakt een fitte indruk en speelt veel,” aldus Brandts. “We kijken ook naar de balans. Als we alleen maar jonge jongens hebben, wordt het een beetje onevenwichtig.”

PSV wacht voorlopig met Mark van Bommel. De middenvelder van AC Milan heeft een contract tot komende zomer en heeft al aangegeven zijn carriere graag in Eindhoven te willen afsluiten. “Dat is nog te vroeg. We zijn net halverwege de competitie, je weet niet wat er allemaal nog gaat gebeuren.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer