PSV schrikt van blessure Kevin Strootman

PSV won vanavond met 1-0 van Real Murcia door een vroeg doelpunt van Georginio Wijnaldum. Na afloop was er naast tevredenheid over de zege echter ook schrik van een enkelblessure die Kevin Strootman aan de wedstrijd over hield.

“Zijn blessure baart mij wel zorgen. Ik weet niet precies wat hij heeft. Hij kreeg geen tik ofzo. We moeten even kijken hoe het gaat. Het is even afwachten hoe hij morgen wakker wordt”, aldus PSV-trainer Fred Rutten in gesprek met NUsport. “Het zou vervelend zijn als hij de rest van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft mist. Verder kan ik er niets over zeggen”

Op goal stond vandaag Przemyslaw Tyton. In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft Fred Rutten aangekondigd zowel Tyton als Isaksson speeltijd te geven. De rol van eerste keeper is dus nog niet ingevuld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.