‘El Hamdaoui sprak met PSV en Red Bull Salzburg’

Ricardo Moniz heeft laten weten dat hij Mounir El Hamdaoui graag naar Red Bull Salzburg wilde halen afgelopen zomer, maar dat de Marokkaan geen interesse had in de Oostenrijkse competitie. Ook bevestigt Moniz het gerucht dat er afgelopen zomer gesprekken plaats hebben gevonden tussen El Hamdaoui en PSV.

‘Mounir is een wensspeler’, geeft Moniz wel toe aan Voetbal International. ‘Maar ik weet dat hij andere ambities heeft. Vorige zomer is er even contact geweest, dat was voordat Mounir met PSV ging praten. Dat is het niveau waarbij hij beter past dan Red Bull.’

Eerder deze week haakte het eveneens geïnteresseerde Olympique Marseille ook af voor El Hamdaoui en PSV haalde in de zomer zoals bekend Tim Matavz. Enkel Fiorentina en Espanyol schijnen nog interesse in El Hamdaoui te hebben.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer