PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dzsudzsák ziet vertrek bij Anzhi wel zitten’

Balász Dzsudzsák verliet afgelopen zomer PSV voor een avontuur bij het steenrijke Anzhi Makhachkala. De Hongaar slaagde er echter niet in om een basisplaats te veroveren en staat alweer voor een vertrek. Dinamo Moskou zou hem tijdens de transfeperiode gaan overnemen.

Als we de Russische krant Sport-Express mogen geloven dan hebben Anzhi en Dinamo Moskou al een akkoord bereikt over de transfersom van vijftien miljoen euro. Ook zijn er opties opgenomen waardoor het bedrag nog kan oplopen tot negentien miljoen euro. Dzsudzskák ontbreekt dan ook op het trainingskamp van zijn werkgever, omdat hij in afwachting is van zijn transfer.

Dzsudzsák speelde tussen 2008 en 2011 voor PSV en was daar uitgegroeid tot publiekslieveling. In de zomer verkoos hij Rusland boven een nieuw seizoen in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.