Rabiu Ibrahim duikt op bij Celtic

Oud-PSV’er Rabiu Ibrahim heeft mogelijk een nieuwe club gevonden. De twintigjarige middenvelder kwam onlangs ontbinding van zijn contract overeen met PSV en is daardoor transfervrij.

Volgens het Schotse medium Mail on Sunday gaat Ibrahim op proef bij de Schotse topclub Celtic. De Nigeriaan mag de komende week proberen een contract in de wacht te slepen bij The Bhoys. Bij PSV werd zijn contract na onderling overleg ontbinden. De uitzicht op speeltijd was miniem en een verhuur was voor PSV geen optie.

Bij een terugkeer in Eindhoven zou Ibrahim dan een salaris moeten hebben wat voldoet aan de hoge eisen van niet EU-spelers. De jeugdinternational kwam bij PSV tot slechts twee optredens. De Noord-Brabanders hadden hem in 2010 overgenomen van Sporting Portugal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.