PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jonathan Reis hoopt snel te debuteren

Jonathan Reis wil graag over een ruime twee weken zijn debuut maken voor zijn nieuwe werkgever Vitesse. Het herstel van zijn knieblessure verloopt momenteel voorspoedig.

“We werken hier op Cyprus heel hard en iedereen is erg aardig voor me”, vertelt de Braziliaan tegenover Vitesse TV over het trainingskamp van de Arnhemmers. “We werken hier heel hard, zodat we de fans straks nog blijer kunnen maken. Ik hoop snel weer terug te zijn. Het liefst zou ik er natuurlijk in de derby tegen NEC bij willen zijn.”

Reis ziet overeenkomsten tussen Vitesse en zijn vorige club PSV. “Er zijn niet zoveel verschillen, want beide elftallen willen kampioen worden. Ik kijk nu alleen naar dit moment. Ik heb natuurlijk wel veel vrienden in Eindhoven. Maar ik voetbal nu in het shirt van Vitesse en daar ben ik heel blij mee”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.