PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV strikt Spaanse sparringspartner

PSV heeft het trainingskamp in het Spaanse La Manga rond. Na 1. FC Kaiserslautern fungeert ook Real Murcia als sparringpartner.

PSV zou in eerste instantie naar Indonesië, maar vanwege het ontbreken van een bankgarantie en tegenstanders ging die lucratieve trip niet door. Vervolgens werd alsnog voor de vertrouwde uitvalsbasis La Manga gekozen.

De Eindhovenaren vertrekken maandag en spelen dinsdag (18.00 uur) tegen Real Murcia, de nummer acht van de Segunda División. Drie dagen later (16.00 uur) is Kaiserslautern de tegenstander. De Duitsers bivakkeren momenteel op de zestiende plaats van de Bundesliga.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.