PSV heeft Fransman op proef

PSV krijgt volgende week Ahmed Guechguach op proef. Dit weet het Franse Football.fr te melden op haar website. De jongeling zou tussen 9 en 18 januari de kans krijgen om een contract in de wacht te slepen.

Guechguach is een aanvaller en staat momenteel onder contract bij het Franse Blois. De Fransman krijgt iets meer dan een week de tijd om de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten. De Franse club komt momenteel uit in de Franse CFA II en staat door op de voorlaatste plaats.

In het verleden heeft PSV maar een Franse speler onder contract gehad. Jérémie Bréchet stond vanaf 2008 een jaar contract. De verdediger, die momenteel voor FC Sochaux speelt, had heimwee en wilde terugkeren naar zijn vaderland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.