PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ernest Faber ziet terugkeer naar PSV wel zitten

Ernest Faber is samen met Philip Cocu één van de kandidaten om PSV-trainer Fred Rutten aan het einde van dit seizoen op te volgen. De huidige coach van FC Eindhoven, zelf ooit speler van PSV, ziet een terugkeer naar het Philips Stadion dan ook wel zitten.

“Ik ben een PSV’er, dus een terugkeer ambieer ik zeker”, zegt Faber tegen de NOS. “Ik zie het als een compliment dat ik nu word genoemd. Ik ben daar weggegaan om mijn eigen weg te vinden in mijn ontwikkeling en als je dan eventueel wordt teruggevraagd, dan bewijst dat dat ik goed bezig ben.”

De interesse van PSV komt vooruit al de media en Faber hoorde dan ook nog niets. “Ik wacht ook even op Eindhoven, kunnen we er uit komen wat betreft een nieuw contract ja of nee. Ik vind dat ze die kans ook verdienen. Maar als we er niet uitkomen, dan sta ik wel open voor andere clubs”, aldus Faber.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.