KNVB verplaatst twee wedstrijden van PSV

PSV heeft van de KNVB te horen gekregen dat er twee competitiewedstrijden zijn verplaatst. De voetbalbond heeft dat gedaan in verband met mogelijke plaatsing voor de volgende ronde van de Europa League, waar het eerst moet afrekenen met het Turkse Trabzonspor.

De uitwedstrijd van PSV tegen NAC Breda stond gepland op zaterdag 10 maart, maar is verplaatst naar zondag 11 maart om 12:30 uur. Ook de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen, die in de agenda stond voor zaterdag 17 maart, is verschoven naar zondag 18 maart om 14:30 uur.

Eerder besloot de KNVB al het competitieduel met Heracles Almelo naar een andere datum te zetten. Dit kwam doordat PSV zich wist te plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.