PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat topkandidaat bij PSV

Dick Advocaat is nog niet van plan afscheid te nemen van het voetbal. De trainer is inmiddels 64 jaren jong, maar wil nog niets van een afscheid weten.

“Mijn familie zegt dat ik nog niet moet stoppen. Als ik altijd thuis ben, levert dat alleen maar ruzie op. Ik voel me nog te jong om te stoppen. Ik zie mezelf nog twee tot vier jaar als coach bezig zijn”, liet Advocaat weten aan het Russische Sport Express.
Voor PSV zou dit wel eens goed nieuws kunnen zijn. De Eindhovense club werd al meerdere keren in verband gebracht met de bondscoach van Rusland sinds bekend is dat Fred Rutten aan het einde van het seizoen vertrekt als trainer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.