PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool doet bod van 16,5 miljoen euro op Strootman’

Er breekt een spannende tijd aan voor PSV. Want het getouwtrek rond een van de sterkhouders van de ploeg, Kevin Strootman, kan beginnen. En de Eindhovenaren kunnen alvast een bod verwachten van Liverpool, althans dat schrijft Daily Star.

De Engelsen bereiden volgens de krant een bod van 16,5 miljoen euro voor. Liverpool wil Strootman nu alvast een voorstel doen, omdat de club vreest dat de middenvelder na afloop van het EK duurder wordt. Mocht Strootman PSV in januari verlaten dat verruild hij voor de derde keer van club en dat binnen een jaar tijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.