PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Twente geinteresseerd in Jefferson Farfan’

Jefferson Farfán zal in elk geval komende zomer vertrekken bij Schalke 04. De Peruviaan kan zijn loopbaan vervolgen in Nederland, want FC Twente zou geïnteresseerd zijn in de aanvaller. De Enschedeërs zien het alleen niet zitten in de salariseis van de speler.

Volgens Der Westen zien De Tukkers in de 27-jarige aanvaller de ideale opvolger voor Bryan Ruiz, die afgelopen zomer naar Fulham vertrok. Farfán geeft echter zijn voorkeur aan een miljoenencontract in Spanje of Italië, of desnoods in Rusland. Naar verluidt wil de oud-PSV’er een bedrag van zes miljoen euro per jaar, waar hij nu 2,8 miljoen krijgt bij Schalke.

Bij Schalke kon hij zijn aflopende contract verlengen, maar daar reageerde hij niet op. Daarop besloten Die Königsblauen de aanbieding in te trekken. Farfán speelde van 2008 tot heden bij Schalke. Daarvoor kwam hij vier seizoenen uit voor PSV. In zijn vaderland speelde hij voor Alianza Lima.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.