PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in januari waarschijnlijk naar Spanje’

PSV zou zich in de winterstop in Indonesië gaan voorbereiden op de tweede seizoenshelft, maar uiteindelijk ging de commercieel getinte trip niet door. De formatie uit Eindhoven gaat zich nu naar alle waarschijnlijkheid vestigen in Spanje. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden op haar website.

Het is nog niet duidelijk tegen wie PSV tijdens het trainingskamp in Spanje gaat oefenen. Ook is het verblijf in Zuid-Europa nog niet bevestigd. De huidige nummer twee van de Eredivisie hervat op 22 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

De eerste oefenwedstrijd van de winterstop is al wel bekend. Op 6 januari speelt de ploeg van Fred Rutten een vriendschappelijke wedstrijd tegen eerstedivisionist MVV. Ook vindt op die dag de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.