Fred Rutten overwoog tweemaal contract in te leveren

Fred Rutten, trainer van PSV, overwoog het afgelopen jaar tweemaal zijn contract in te leveren. De eerste keer was na het competitieduel met FC Groningen, waarna PSV definitief als derde op de ranglijst eindigde. Dat liet de oefenmeester weten tijdens een interview met De Volkskrant.

“Ik dacht: nu stap ik naar Tiny Sanders en zeg hem dat het goed is geweest”, aldus Rutten. Collega’s wisten de oefenmeester echter te weerhouden van deze plannen. Vervolgens vreesde rutten voor een confrontatie met de Eindhovense supporters voor aanvang van de oefenwedstrijd tegen Someren. “Maar er viel geen onvertogen woord.”

Rutten is sinds 2009 eindverantwoordelijke op de bank van de Eindhovenaren. Voorheen was hij trainer bij FC Twente en Schalke 04. Sinds zijn aanstelling bij PSV bleven prijzen uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.