PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Adriaanse: ‘PSV heeft verdiend gewonnen’

FC Twente werd donderdagavond uit de KNVB-beker geknikkerd door PSV. Twente-coach Co Adriaanse reageerde als een goede verliezer en vond de 2-1 overwinning van de Eindhovenaren terecht.

“Al met al was het geen mooie wedstrijd, wel was er enorm veel strijd en was het duel een tactisch steekspel”, vertelde Adriaanse. “Het bleef heel lang in evenwicht. Over de gehele wedstrijd heeft PSV verdiend gewonnen. Wij waren er dichtbij om er penalty’s uit te slepen en zo eventueel nog te winnen. Helaas mocht het niet zo zijn.”

“Ik vond PSV in de eerste helft de betere partij. In de tweede helft zetten wij meer druk naar voren en bezorgden PSV meer problemen. In de verlenging kwamen we met 1-0 achter en maakten we vanaf elf meter gelijk. Daarna was alles nog mogelijk en hoopten we dat we het over konden nemen. Helaas werd het 2-1 door een beoordelingsfout van Douglas.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.