PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Guus Hiddink nieuwe trainer van Anzhi Makhackhala’

Guus Hiddink is hard op weg om de nieuwe trainer van de Russische club Anzhi Makhackhala te worden. De club uit de deelrepubliek Dagestan smijt al bijna een jaar met miljoenen met als uiteindelijk doel een topclub in Rusland en Europa te worden.

Volgens diverse bronnen is er sprake van een mondeling akkoord over een verbintenis van een half jaar met ene optie voor nog eens een jaar. De club komt weliswaar uit Dagestan maar er wordt getraind in Moskou. Ook de complete selectie en begeleiding woont in de Russische hoofdstad.

Anzhi beschikt over een selectie met spelers als Samuel Eto’o, Mbark Boussoufa, Balasz Dzsudzsak en Yuri Zhirkov. Roberto Carlos is naast speler ook asssitent-trainer. Ondanks de aanwezige kwaliteit wil het de club maar niet lukken om door te stoten naar de Russische top. Op dit moment staat men slechts in de subtop. Het kampioenschap kan men al vergeten.

Guus Hiddink zit zonder job nadat hij van Turkije zijn ontslag had gekregen. Onder leiding van Hiddink wist Turkije zich niet te kwalificeren voor Euro 2012 in Polen en Oekraïne.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.