PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Fred Rutten mist kwaliteit’

Willy en René van de Kerkhof zijn niet te spreken over PSV-trainer Fred Rutten. De broers zijn niet onder de indruk van de prestaties van de oefenmeester en verwachten dan ook dat hij aan het einde van het seizoen moet vertrekken.

“Als hij geen kampioen wordt, is het adieu Fredje. En als-ie kampioen wordt ook trouwens”, laat René weten tegenover De Pers. “De verkeerde persoon op de verkeerde plaats.” Ook Willy sluit zich volledig aan bij de mening van zijn broer. “Hij heeft al twee jaar niks gepresteerd. Terwijl hij mocht halen wat-ie wilde. Hij mist kwaliteit.”

René wil echter wel duidelijk maken dat ze niet vinden dat Rutten geen goede trainer is. “Tja, Fredje heeft ook nooit in de top gevoetbald. Hij was een goeie voetballer. Daar hield het mee op. Wil niet zeggen dat hij geen goede trainer is. Maar niet voor PSV.”

Het duo heeft nog nooit zelf met de oefenmeester gesproken. “Als ik hem was, zou ik zeggen: heren Van de Kerkhof, jullie zijn iconen van de club, kom eens langs. Nu zien we het ook maar van buitenaf. Zou ik doen als ik Fredje was”, besluit René zijn verhaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.