PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Pieters en Tamata missen trauiningskamp van PSV

PSV kan in januari Erik Pieters en Abel Tamata niet meenemen op trainingskamp. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag.

De krant schrijft dat het trainingskamp van PSV te vroeg komt voor de twee vleugelverdedigers. Pieters en Tamata zijn beiden herstellende van blessures. Het trainingskamp van de Eindhovenaren ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft komt nog te vroeg voor het tweetal.

Pieters en Tamata ontbreken al weken bij PSV. De linksbackpositie wordt sinds hun afwezigheid ingevuld door Jetro Willems. De zeventienjarige voetballer, die eerder dit jaar overkwam van Sparta Rotterdam, maakt indruk bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.