PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Niklas Moisander is klaar met Nederland

Niklas Moisander hoopt AZ na dit seizoen te verlaten. De Fin wil zich verder ontwikkelen en aast op een zomerse transfer naar een grote Europese competitie. Het liefst wil de verdediger naar Spanje of naar Italië. Moisander heeft nog een twee-jarig contract bij de Alkmaarders.

De verdediger wil nog kampioen worden met zijn elftal, die al wel ‘winterkampioen’ zijn. “Natuurlijk heb ik ambities, maar een kampioenschap zou een mooie afsluiting zijn. Het is Nederland mooi geweest.”

“Ik wil een ander land, een andere cultuur en een andere competitie ervaren. Ik denk dan aan Spanje of Italië”, aldus Moisander tegen RTV Noord-Holland. De Fin stond afgelopen zomer nog in de belangstelling van PSV. Moisander wilde graag naar PSV, maar AZ wilde hem niet laten gaan. “PSV was financieel en sportief een goede stap. Ik vind nog steeds dat men mij had moeten laten gaan, ben er niet blij mee hoe het is gegaan”

Moisander is een Finse verdediger die al sinds 2004 in Nederland voetbalt. De Fin speelde hier voor Ajax, FC Zwolle en staat momenteel onder contract bij AZ. In eigenland speelde hij twee seizoenen voor TPS Turku.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.