PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Anderlecht denkt aan PSV’er Funso Ojo

Anderlecht is tijdens zijn speurtocht naar versterking op het middenveld in Nederland terecht gekomen. De Belgische competitieleider toont interesse in Funso Ojo, een 20-jarige Belgische jeugdinternational van PSV. Dat meldt Voetbal International.

Ojo is in juni einde contract bij de club uit Eindhoven, dat nog geen signaal stuurde om de overeenkomst van de speler open te breken. De jonge Antwerpenaar geldt als een groot talent, maar komt bij PSV weinig aan spelen toe.

Ojo, die zijn opleiding in Eindhoven kreeg, begon het seizoen nog wel in de basis, maar deemsterde daarna weg. Hij kreeg dit seizoen in tien wedstrijden slechts 480 speelminuten toebedeeld. In totaal werkte Ojo dertig clubduels af, waarvan elf in het shirt van VVV-Venlo, aan wie hij vorig seizoen werd verhuurd. Hij is ook Belgisch jeugdinternational.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.