PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV verlengt contract van Jurgen Locadia

PSV heeft de ontwikkeling van Jürgen Locadia beloond met een contractverlenging. De achttienjarige aanvaller tekende voor drie seizoenen met een optie voor nog twee jaargangen, meldt Voetbal International.

Locadia geldt als een groot talent voor de toekomst. Tot op heden kwam het talent twee wedstrijden in actie voor de Eindhovenaren, in beide gevallen ging het om een bekerwedstrijd. Zowel tegen VVSB als FC Lisse kwam hij in actie. Eén doelpunt nam hij voor zijn rekening.

Ook maakt de aanvaller regelmatig deel uit van de wedstrijdselectie. Donderdag zit hij op de bank in het Europa League-duel met het Roemeense Rapid Boekarest. PSV is al geplaatst voor de knock-outfase.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.