PSV contracteert Mathias ‘Zanka’ Jörgensen

Mathias ‘Zanka’ Jörgensen speelt vanaf volgend seizoen voor PSV. De club uit Eindhoven neemt de verdediger transfervrij over van FC Kopenhagen, waar zijn contract in de zomer afloopt.

De 21-jarige Deense international tekent een meerjarig contract, meldt het Algemeen Dagblad. Zanka stond afgelopen zomer ook al in de belangstelling van PSV, FC Kopenhagen liet de uit Zambia afkomstige speler toen echter niet gaan. Momenteel revalideert hij van een kruisbandblessure.

De jonge centrale verdediger speelde tot nu toe negentig competitieduels voor FC Kopenhagen, dat de rechtspoot ziet vertrekken zonder een transfersom te ontvangen. In Europees verband speelde de toekomstig PSV-speler al 35 wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.