PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Styn Wuytens teleurgesteld in nieuwe aanbieding van PSV

Stijn Wuytens beschikt bij PSV over een na dit seizoen aflopend contract. De club lijkt graag door te willen met de middenvelder annex verdediger, maar een aanbieding werd door de Belg afgewezen.

Dat meldt Voetbal International. Na dit seizoen is de 22-jarige Wuytens transfervrij als PSV en de speler niet tot een akkoord komen over een nieuw contract. Vanwege het feit dat de marktconform uit zijn huidige contract verdwenen was, deed PSV hem een compleet nieuwe aanbieding.

Wuytens vond dat niet voldoende. De jeugdinternational kon bijtekenen voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Momenteel is de linkspoot herstellende van een kruisbandblessure. Hij speelt sinds 2001 in de kleuren

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.