PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Steve McClaren hoopt bij PSV aan de slag te kunnen

Steve McClaren hoopt opnieuw in de Eredivisie aan de slag te kunnen. PSV prijkt daarbij stevig op zijn lijstje, nu nog altijd onduidelijk is of Fred Rutten ook na dit seizoen in Eindhoven zal aanblijven.

McClaren werd in 2010 nog kampioen van Nederland met FC Twente. Een avontuur in Duitsland bij VFL Wolfsburg liep op een enorme domper uit. Begin dit seizoen ging McClaren aan de slag bij Nottingham Forest. Nadat die club de gedane beloftes niet kon inwilligen besloot McClaren al snel op te stappen.

De sympathieke trainer zou nog niet hebben gesolliciteerd bij PSV maar heeft wel te kennen gegeven meer dan gewone interesse te hebben in de baan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.