PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Man United ziet in PSV’er Willems vervanger van Patrice Evra’

PSV-verdediger Jetro Willems heeft pas zeven optredens in de Eindhovense hoofdmacht achter zijn naam staan, maar in het Engelse geruchtencircuit duikt zijn naam al op.

Het tabloid The Mirror schrijft dat Willems op de shortlist van Manchester United staat. De club van Sir Alex Ferguson ziet in de PSV’er de vervanger van Patrice Evra. Voordat Willems daadwerkelijk doorbreekt in Nederland, wil United zijn slag slaan om de prijs laag te houden.

Willems zou op Old Trafford een paar jaar de kans krijgen zich aan te passen. Evra, nu dertig jaar oud, kan het stokje daarna aan hem overgeven. United-scout Martin Ferguson zat volgens de krant afgelopen weekend tijdens het duel met NAC Breda (1-0) op de tribune voor Willems.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.